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Influence of reducing sugars and amino acids in the color development of fried potatoes = Influence des sucres réducteurs et des acides aminés sur le développement de la couleur des pommes de terre fritesMARQUEZ, G; ANON, M. C.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 157-160, issn 0022-1147Article

A research note. Amino acid composition and its change in raw and granulated potatoes during processing = Note de recherche. La composition en acides aminés des pommes de terre crues ou en flocons et sa modification au cours du procédé de fabricationGORINSTEIN, S; YAMAGATA, S; HADZIYEV, D et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 1, pp 308-310, issn 0022-1147Article

Effect of temperature on thermal properties of «Record» potatoes = Effet de la température sur les propriétés thermiques des pommes de terre «Record»RICE, P; SELMAN, J. D; ABDUL-REZZAK, R. K et al.International journal of food science & technology. 1988, Vol 23, Num 3, pp 281-286, issn 0950-5423Article

R&D applications: full fried flavor from precursorsPrepared foods. 1993, Vol 162, Num 10, issn 0747-2536, p. 79Article

Untersuchungen zur Inaktivierung einiger Enzyme durch Wasserblanchieren bei der Pommes frites-Herstellung = Recherches concernant l'inactivation de quelques enzymes par le blanchiment à l'eau lors de la fabrication de pommes de terre frites = Studies of some enzyme inactivation by water blanching in technology of french fries potatoesFRETZDORFF, B; BERGTHALLER, W; PUTZ, B et al.Potato research. 1988, Vol 31, Num 1, pp 25-36, issn 0014-3065Article

Sensory quality of French fries prepared from Belrus and Russet Burbank potatoes = Propriétés organoleptiques des pommes de terre frites préparées à partir de pommes de terre Belrus et Russett BurbankTRUE, R. H; WORK, T. M; BUSHWAY, R. J et al.American potato journal. 1983, Vol 60, Num 12, pp 933-937, issn 0003-0589Article

Changes of glycoalkaloids and nitrate contents in potatoes during chip processingPEKSA, A; GOŁUBOWSKA, G; ANIOLOWSKI, K et al.Food chemistry. 2006, Vol 97, Num 1, pp 151-156, issn 0308-8146, 6 p.Article

A research note. Effect of surface freezing on ascorbic acid retention in water blanched potato strips = Note de recherche. Effets de la surgélation de bâtonnets de pomme de terre blanchis sur la rétention de l'acide ascorbiqueGARROTE, R. L; SILVA, E. R; BERTONE, R. A et al.Journal of food science. 1989, Vol 54, Num 4, pp 1090-1091, issn 0022-1147Article

Yield and quality of dehydrated chips prepared from sprout inhibitor treated potatoes stored under different conditions = Rendement et qualité de chips de pommes de terre déshydratées préparées à partir de tubercules traités par des inhibiteurs de germination et entreposés dans différentes conditionsKHURANA, D. S; RANDHAWA, K. S.Journal of food science and technology (Mysore). 1985, Vol 22, Num 6, pp 433-436, issn 0022-1155Article

Percent starch hydrolysis and dietary fiber content of chipped and baked potatoes = Pourcentage d'hydrolyse de l'amidon et teneur en fibres alimentaires de pommes de terre chips et de pommes de terre cuites au fourDREHER, M. L; BREEDON, C; ORR, P. H et al.Nutrition reports international. 1983, Vol 28, Num 3, pp 687-691, issn 0029-6635Article

Genetic and environmental control of potato glycoalkaloids = Contrôle génétique et par l'environnement des glycoalcaloïdes de pommes de terreSINDEN, S. L; SANFORD, L. L; WEBB, R. E et al.American potato journal. 1984, Vol 61, Num 3, pp 141-156, issn 0003-0589Article

Comparative efficacies of gibberellic acid (GA) and ethrel mixture and other established chemicals for the induction of sprouting in seed potato tubers = Efficacités comparées du mélange acide gibberellique - éthrel et d'autres formules chimiques sur l'induction de la germination des tubercules de pommes de terre de semenceSHASHIREKHA, M. N; NARASIMHAM, P.Journal of food science and technology (Mysore). 1988, Vol 25, Num 6, pp 335-339, issn 0022-1155Article

Impact of biotechnology on vegetable processing = L'impact de la biotechnologie dans la technologie des légumesADDY, N. D; STUART, D. A.Food technology (Chicago). 1987, Vol 40, Num 10, pp 64-66, issn 0015-6639Conference Paper

Synergistic action of gibberellin and ethrel on the inducement of sprouting in potatoes = Action synergique de la gibbérelline et de l'éthrel pour l'induction de la germination des pommes de terreREKHA, M. N. S; RAMA, M. V; NARASIMHAM, P et al.Journal of food science and technology (Mysore). 1983, Vol 20, Num 3, pp 120-122, issn 0022-1155Article

Factors related to potato mealiness = Les facteurs associés au caractère farineux de la pomme de terreMCCOMBER, D. R; OSMAN, E. M; LOHNES, R. A et al.Journal of food science. 1988, Vol 53, Num 5, pp 1423-1426, issn 0022-1147Article

Changes in concentration of pesticide residues in potatoes during washing and home preparationSOLIMAN, K. M.Food and chemical toxicology. 2001, Vol 39, Num 8, pp 887-891, issn 0278-6915Article

Role of tuber density in potato sloughingBLAHOVEC, Jiri; HEJLOVA, Anna.Journal of texture studies. 2006, Vol 37, Num 2, pp 165-178, issn 0022-4901, 14 p.Article

The role of auditory cues in modulating the perceived crispness and staleness of potato chipsZAMPINI, Massimiliano; SPENCE, Charles.Journal of sensory studies. 2004, Vol 19, Num 5, pp 347-363, issn 0887-8250, 17 p.Article

Wound healing in potato tuber tissue. 2. Varietal and anatomical variation = Altérations mécaniques des tissus de tubercules de pomme de terre. 2. Variations variétales et anatomiquesMCGEE, E; JARVIS, M. C; DUNCAN, H. J et al.Potato research. 1985, Vol 28, Num 1, pp 101-108, issn 0014-3065Article

Effect of temperature on the model for blanching potatoes and other vegetables = Effet de la température sur la modélisation du blanchiment des pommes de terre et autres légumesKOZEMPEL, M. F; SULLIVAN, J. F; CRAIG, J. C. JR et al.Lebensmittel - Wissenschaft + Technologie. 1983, Vol 16, Num 6, pp 338-342, issn 0023-6438Article

Glycoalkaloids in potato plants and tubers = Les glycoalcaloïdes dans les plants et les tubercules de pommes de terreKOZUKUE, N; KOZUKUE, E; MIZUNO, S et al.HortScience. 1987, Vol 22, Num 2, pp 294-296, issn 0018-5345Article

A new hydrolysis technique for steroid glycoalkaloids with unstable aglycones from Solanum spp = Une nouvelle technique d'hydrolyse des glycoalcaloïdes stéroïdes à aglycones instables de Solanum sppVAN GELDER, W. M. J.Journal of the science of food and agriculture. 1984, Vol 35, Num 5, pp 487-494, issn 0022-5142Article

Optimisation de la transformation de la pomme de terre (variétés Fanette et BF 15) par Agrobacterium rhizogenes (souches à mannopine et à cucumopine) = Improvement of potato transformation (varieties BF 15 and Fanette) by Agrobacterium rhizogenes (mannopine and cucumopine strains)Dobigny Dresen, Agnès; Rossignol, Line.1992, 213 p.Thesis

A research note. Implication of breeding programs on potato quality = Note de recherche. Influence des programmes de sélection génétique sur la qualité des pommes de terreGOSSELIN, G; MONDY, N. I.Journal of food science. 1986, Vol 51, Num 1, pp 251-252, issn 0022-1147Article

Effect of maturity on nitrogen fractions in potato = Effet de la maturation sur les fractions azotées de la pomme de terreKAPOOR, A. C; LI, P. H.Potato research. 1983, Vol 26, Num 3, pp 277-279, issn 0014-3065Article

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